A.V.Z.A
Haalt het beste uit jezelf

Toepassen huishoudelijk reglement!

Beste sportverenigingen!

 

Mogen wij nogmaals nadrukkelijk vragen aan ALLE verenigingen om het huishoudelijk reglement toe te passen bij het gebruik van de sportinfrastructuur!

Uiteraard moeten alle punten toegepast worden zoals beschreven, graag leggen nog eens de nadruk op volgende artikels:

  • Wij vragen aan iedereen om zeker sportschoenen voor binnen te voorzien, dus niet de sportschoenen waarmee buiten gesport wordt.
Zie huishoudelijk reglement: "Het betreden van de sportvloer is uitsluitend toegestaan met aangepast schoeisel, dat geen sporen nalaat op de vloer. (Iedereen die de sportvloer betreedt doet dit enkel met ter plaatse omgewisseld schoeisel.)"
Wanneer dit niet wordt toegepast kunnen de zaalwachters vragen de schoenen uit te doen die niet aan de regels voldoen!

  • Wij vragen aan iedereen om enkel water te drinken in de sporthal. Als er graag sportdrank of frisdrank gedronken wordt kan dit in de kleedkamer. De sporters dienen ALLES na de training op te ruimen: flesjes, eten, papiertjes,... zowel in de zaal als in de kleedkamer.
Zie huishoudelijk reglement: "De gebruikte ruimten moeten in opgeruimde en nette toestand worden achtergelaten. Papier, plastiek flessen en afval moeten in de daarvoor bestemde afvalbakken worden gedeponeerd."
  • Wij vragen aan iedereen om de uren van de reservatie te respecteren. Dit wil zeggen dat de kleedkamers vanaf 20 minuten voor reservatie tot en met 25 minuten na reservatie gebruikt mogen worden!
Zie huishoudelijk reglement: "De kleedkamers zullen als volgt er beschikking gesteld worden:
  1. 20 minuten voor aanvang van het gebruik,
  2. 25 minuten na het einde van het gebruik.

Wanneer dit niet wordt toegepast zullen de zaalwachters de verlichting doven na duidelijke verwittiging dat de tijd verstreken is!

  • Wij vragen aan iedereen om eigen sportmateriaal op te ruimen na de training, zodat de volgende sporters onmiddellijk van start kunnen gaan.

Wij hopen dat iedere club dit doorgeeft aan ALLE spelers én vooral dat dit alles wordt toegepast bij het gebruik van de sportinfrastructuur!!

 

Dagelijkse update.
De wedstrijdkalender vindt u hier.

Volg Ons

Facebook

Copyright © AVZA 2023

Design by new Webcreatix