A.V.Z.A
Haalt het beste uit jezelf

BELANGRIJK: Wedstrijdblad – doorbellen wedstrijduitslag

Wedstrijdgegevens Ook dit seizoen zal de scheidsrechter de wedstrijdgegevens van alle officiële wedstrijden aan het secretariaat doorspelen. Concreet wil dit zeggen dat de scheidsrechter binnen de 48 uren na de wedstrijd de uitslag, de gele en/of rode kaarten, de ontbrekende identiteitskaarten en eventueel zijn scheidsrechtersverslag overmaakt.
OPGELET!  De thuisclub heeft nog steeds de verplichting de uitslag van iedere officiële wedstrijd (competitie en beker) onmiddellijk mee te delen en dit zeker voor 13 uur zondagmiddag. Bij voorkeur via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch naar 0471/19 46 69. Enkel de reeks, clubnamen en de uitslag. Commentaren, opmerkingen en andere zaken zijn niet welkom. Daarvoor kunt U steeds terecht tijdens de werkuren bij de voorzitter.
KALENDERWEEK Gelieve steeds de speelkalender op de site te controleren. Ook de hh. scheidsrechters dienen deze te controleren.
Kalenderwijzigingen worden NIET toegestaan. Aanvragen voor eetfestijnen, trouwfeesten, blokperiodes, skivakanties, enz,. worden niet aanvaard.
Wedstrijdkalender weekend.
Wedstrijdkalender week.
Rangschikking weekend.
Rangschikking week.

Volg Ons

Facebook

Copyright © AVZA 2023

Design by new Webcreatix