A.V.Z.A
Haalt het beste uit jezelf

Speler actief in nationale

Ter herinnering:

Zijn spelers aangesloten in een nationale reeks, amateurreeks of interprovinciale reeks speelgerechtigd binnen AVZA?     NEEN

Dit betekent dus jammer genoeg ook dat jeugdspelers van bvb. Eendracht Aalst, Dender, Jong Lede, FT Galaxy-Aalst, De Doordrijvers, Erpe-Mere United, ... niet meer speelgerechtigd zijn binnen het AVZA!
Spelers die voorheen actief waren in een nationale reeks (zaal, mini of veldvoetbal) dienen er zich van te vergewissen dat ze effectief zijn uitgeschreven bij hun ploeg, alvorens zich aan te sluiten bij een ploeg binnen AVZA.  Een veel gehoorde uitleg van de spelers zelf : "ja, maar ik speel daar niet meer". Dit heeft geen enkele waarde wanneer zulke zaken moeten voorkomen bij een TC. Indien uit onderzoek of navraag blijkt dat deze bepaalde club nog haar bondsbijdragen betaalt voor het betrokken lid, zijn de speler en de club helemaal "de klos".
Een goede raad: Zorg dat je als ploegverantwoordelijke 100% zeker bent van je zaak en ga niet altijd voort op de visie van de betrokken speler zelf. Soms gebeurt het dat speler zelf is opgestapt omwille van te weinig speelgelegenheid of uit onvrede met een trainer. Daarom ben je nog altijd geen een vrije speler.
De sancties in zulke gevallen zijn niet min : forfait + de financiële sancties voor alle wedstrijden waarin de speler heeft meegespeeld. Wanneer dit meerdere malen heeft plaatsgevonden kan dit zelfs leiden tot degradatie of uitsluiting van de club uit de competitie.
Een verwittigd man = er 2 waard!
Dagelijkse update.
De wedstrijdkalender vindt u hier.

Volg Ons

Facebook

Copyright © AVZA 2023

Design by new Webcreatix